Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

VIDEOSEC CIKK

Videosec – őszi újdonságok
A Videosec termékpalettájában jelentős részt képviselnek a Smart IP-alapú videotechnikai megoldások,de természetesen a HD-Analóg rendszerekhez is kínálunk eszközöket.

VIDEOSEC SMART IP-TERMÉKCSALÁD
ÚJDONSÁGAI
A 2017-es SecuriFórum kiállítás tesztpódiumán az IPW-2222-40S Starlight kameránk kiemelkedő színes éjszakai képminőségével elnyerte a szakmai közönség elismerését. A kamera azóta is töretlen népszerűségnek örvend partnereink körében. Idén ősszel új felbontású Smart IP Starlight kameráink jelentek meg, 4 és 5 megapixel felbontással és különböző kialakításban.
A legtöbb technikai újdonsággal rendelkező, a főként nagyobb megfigyelési területeken alkalmazható Super Starlight PTZ kamera, a
PTZ-6854-X38UP-VC, mely 60 fps képsűrűségre képes 4 MP felbontáson. A 38x optikai zoomos, elektronikus képstabilizátorral (EIS)
rendelkező optika, a 120 dB-es valós WDR, a színes üzemmódban elérhető 0,0005 lux fényérzékenység és az akár 256 GB-os behelyezhető Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) szélsőséges projektigények kielégítését is lehetővé teszi.

Külön említést érdemel a beépített optikai és digitális ködmentesítő funkció, mely alacsony kontrasztú, párás, ködös környezeti viszonyok esetén is biztosítja a kiértékelhető képet az adott megfigyelési területről.
A Starlight kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontásban is elérhető. Ezeknél az eszközöknél már a 25 fps képsűrűségű videojel 5 MP felbontáson, a H.265 tömörítés Smart kódolással, különböző beépített VCA analitikák, a Folyosó üzemmód és az akár 1080p@25 fps képsűrűségű másodlagos stream is elérhető.
Az IPW-2125-40SA 4 mm-es optikával szerelt csőkamera a már megismert kisméretű fémházban jelent meg. Az előlapon beépített mikrofonnal rendelkezik, így akár kültéren is elérhető az audioinformáció külön eszköz használata nélkül. Az IK10-es minősítésű IPD-325-28S kis méretű, vandálbiztos dómkamera kialakítása folytán kiválóan alkalmazható olyan helyen, ahol várható, hogy a megfigyelt területen tartózkodó személyek megkísérlik mechanikai úton tönkretenni.
Természetesen motoros, varifokális optikával (2,7–13,5 mm, F1.2) szerelt változat is elérhető ebből a szériából, az IPW-2325-28SZ csőkamera és az IPD-3235-28SZ dómkamera. Mindkettőre jellemző az akár 256 GB méretű behelyezhető Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) és a változatos módon használható riasztási be- és kimenet.
PTZ-ből egy új megjelenésű, kis méretű, beltéren alkalmazható kameránk jelent meg, a PTZ- 6415-X5UPW. Különlegessége a beépített Wifi, mellyel gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a helyi hálózatra, de természetesen lehetőség van hagyományos, vezetékes kapcsolódásra is PoE táplálással. A 120 dB-es valós WDR, a beépített IR sugárzó, a mikrofon és a Mikro-SD kártyafoglalat
és a VCA analitikák sokasága már csak ráadás.
Egy megfigyelőrendszer fontos eleme a kamerák képének tárolására alkalmazott rögzítő is.

Idén augusztustól folyamatosan jelennek meg az L sorozatot felváltó LX és az E sorozatot felváltó X jelölésű NVR-ek. Az új rögzítők többmagos processzort és a korábbiakhoz képest nagyobb teljesítményű hardver komponenseket tartalmaznak. Ezáltal a korábbi dekódolási kapacitás (élőképes megjelenítés és visszajátszás) duplájára növekedett. Ez azt jelenti, hogy helyi, osztott képes megjelenítés esetén több, nagyobb felbontású stream jeleníthető meg. A rögzítési képességet továbbra is a bejövő sávszélesség
határozza meg, a csatornánkénti maximális rögzítési felbontás 8 megapixel.

Az elsőként megjelent NVR-301-08LX-P8 rögzítő esetén a már említett 5 MP kamerákból egyszerre 3 darab 5 MP@25 fps Fő stream vagy akár 8 darab 1080 p@25 fps felbontású másodlagos stream jeleníthető meg a csatlakoztatott 4K felbontású kijelzőn.

VIDEOSEC 4az1ben 4K KAMERÁK
ÉS HIBRID RÖGZÍTŐK
A 4 K (8 MP) felbontású eszközökből már több éve elérhetőek az IP-alapú változatok. Ez a felbontás a jelenlegi Analóg-HD technológia határát is jelenti egyben. Az ilyen irányú igényeknek csekély számú kamera és rögzítő képes megfelelni.
A nyár folyamán megjelent Videosec XVR- 302-08U 8+8 csatornás hibrid rögzítő 8 db maximum 8 MP-es AHD/TVI/CVI kamerátés 8 db maximum 8 MP-es IP-kamerát képes fogadni. Az analóg bemenetekre megkötés nélkül, tetszőleges AHD/TVI/CVI/CVBS kamera csatlakoztatható, sőt egyenként átváltható IP-alapúra, így, akár egy 16 csatornás hálózati rögzítőként is alkalmazható.
A különböző szoftveres elérések megegyeznek a Videosec Smart IP-alapú platform szoftvereivel.

Ezzel a rögzítővel költséghatékony módon bővíthető IP-kamerákkal, a már korábban kiépített Analóg-HD rendszer és használható ki a Smart IP-sorozatú kamerák szolgáltatása egy rendszeren belül. Külön kiemelendő, hogy az új 8 megapixeles 4az1ben kameráink képét 20 fps képsűrűséggel képes megjeleníteni és 7 fps képsűrűséggel
rögzíteni.
A Videosec kínálatában 4K felbontású kamerából egyszerre 4 darab OV12895 Starlight érzékelővel szerelt típus jelenik meg az ősz során.
Közös jellemzőjük a 3840x2160@20fps képsűrűségű választható AHD/TVI/CVI videojel-kimenet, 0,0006 lux fényérzékenység színes módban, rögzítőről is elérhető, széles körű beállítási lehetőségeket biztosító OSD menü és IP66 védettségű
kültéri ház.
Csőkamerából kettő változat érhető el, egy nagy látószögű, 2,8 mm-es optikával (XB-836S) és egy 2,8–12 mm-es, motoros optikával szerelt (XBV-860SZ) típus.
Dómkamerából a csőkamerához hasonlóan kettő változat érhető el, egy nagy látószögű, 2,8 mm-es optikával (XD-836S) és egy 2,8–12 mm-es, motoros optikával szerelt (XDV-836SZ) típus.
A kamerákhoz természetesen alkalmazható a 2 megapixeles változatoknál már megismert kötődoboz is.
A bemutatott eszközök a 2019 október 9–10 között megrendezésre kerülő SecuriFórum kiállításon működés közben is megtekinthetőek lesznek.

A termékekről bővebb információért, kérjük keresse fel honlapunkat: www.videosec.com


Bozsák Tamás
műszaki terméktámogatás 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet