Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Polon-Alfa

TISZTELT PARTNERÜNK! 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2019. márciusától az Astal Security Technologies Kft., POLON-ALFA MAGYARORSZÁG KFT. néven működik tovább.  

A változás során csapatunk összetétele, a vállalat vezetése nem változik. Felkészült értékesítőink, kiváló mérnökeink továbbra is állnak szíves rendelkezésére.

Amellett, hogy az Ön által már megtapasztalt, vevőközpontú filozófiánkat megtartjuk, az üzleti folyamataink és szolgáltatásaink minőségéből nem engedve, további lehetőségek nyílnak meg partnereink előtt:  Még hatékonyabb projekttámogatást nyújtunk Önöknek, mivel birtokunkba kerül minden olyan ismeret, amelyet a több, mint 60 éves Polon-Alfa S.A. a tűzjelző rendszerek gyártása során összegyűjtött. 

Ezentúl nem csupán beszerzési partnerként kívánjuk Önöket segíteni, hanem komplex biztonságtechnikai rendszerben gondolkodva biztosítjuk Önnek a legjobb megoldásokat.  Szélesebb raktárkészletünk segítségével gyorsabban tudjuk kiszolgálni az Önök legextrémebb igényeit is. 

DE MIT IS JELENT EZ AZ ÖN SZÁMÁRA? 

Önnek nincs más dolga, mint élvezni a változás előnyeit, ugyanis: A korábbi, megszokott kapcsolattartóját változatlanul elérheti. Ajánlatunk továbbra is elérhető:  Polon-Alfa tűzjelző rendszerek,Veno integráció, Novus CCTV, Kade beléptetőrendszer, Texecom riasztórendszer 

Kedvezőbb árak, tűzjelző rendszer vagy biztonságtechnikai projektek esetén! Csapatunk célja továbbra is az, hogy immár a gyártó leányvállalataként, a lehető legjobb ügyfélélményt, és legprofesszionálisabb kiszolgálást nyújtsa Önnek és megrendelőinek egyaránt. 

A változással kapcsolatos további információkat a www.polon-alfa.hu weboldalon talál, további kérdéseit felteheti a következő e-mail címen: info@polon-alfa.hu 

Köszönjük a megtisztelő bizalmát és bízunk a további közös sikerekben! 

Üdvözlettel, a Polon-Alfa Magyarország csapata: Polon-Alfa Magyarország Kft. 

www.polon-alfa.hu

 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet