Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

I-Sec Kft . szakmai-baráti találkozója a Grupama Arénában

 

I-Sec Kft . szakmai-baráti találkozója a Grupama Arénában 

Új generációs biztonságtechnikai és üzemeltetéstámogató megoldások 

Az APC (American Power Conversion) az elsők között kötötte össze a szünetmentes áramforrásukat adatvonalon is a szerverekkel. A vállalatot 2007-ben megvásárolta a Schneider Electric, azóta az APC by Schneider Electric nevet viseli. A mai napig az APC by Schneider Electric márkanév a megbízhatóságot jelenti minden partnerük számára. 

Az Intellio Technologies Zrt. közel 15 éve fejleszt IP-kamerákat fedélzeti intelligenciával. Termékpalettáján megtalálhatóak box-, cső-, és dómkamerák. A PC alapú működés hatalmas, jól skálázható rendszerek kiépítését teszi lehetővé, akár több száz kamerás méretben. Az eseményalapú működés hatékony megfigyelést, és gyors visszakeresést biztosít, míg az IVS4 saját fejlesztésű videomenedzsment-szoftver üzemeltetést támogató funkciói egyedi üzleti lehetőségeket adnak a telepítők kezébe. 

Az ITR egy olyan folyamatirányítási rendszer, amely szerveralapú szolgáltatás segítségével képes partnereink rendszereinek valós idejű megfigyelésére és az ezekhez kapcsolódó feladatok menedzselésére. www.itr-security.hu – Az ITR koncepcióalkotásának egyik fő eleme az volt, hogy a kialakításra kerülő folyamatok egyszerre legyenek élhetők a magyar KKV-k számára és biztosítsák a megfelelő működési minőséget.  

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet