Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Milestone disztribútorikonferencián járt az Aspectis

Milestone disztribútorikonferencián járt az Aspectis

Idén első alkalommal került megrendezésre a Milestone Systems disztribútori konferenciája az EMEA régió disztribútorainak részvételével. Az eseményre külön okot szolgáltatott a gyártó tavaly év végén megnyitott regionális irodája Szófiában. 

A hagyományt teremtő eseményen lehetőség nyílt megismerkedni az új iroda több, mint 100 munkatársával, akik a kereskedelmi tevékenységen túl a régió technikai támogatását, egyedi fejlesztési igények kielégítését, valamint a marketing és oktatások koordinációját is végzik. A kétnapos rendezvényen Anders Johanssontól – a régió disztribúciós csatornájáért felelős igazgatójától – beszámolót hallottunk a szervezeti változásokról és a régió kiemelkedő eredményeiről. Christian Ringler – a Milestone közösségi kapcsolataiért és üzletfejlesztésért is felelős igazgatója a Milestone System Builder programját ismertette.

A program célja, hogy a helyi disztribútorok olyan rögzítési megoldásokat tudjanak kínálni partnereiknek, melyeket a Milestone Systems szigorúan ellenőriz és hitelesít. A régióban elsőként az Aspectis Kft. vesz részt ebben a programban. Ezt követően lehetőségünk nyílt információkat kapni a termékfejlesztési irányokról, kapcsolódó gyártók integrációs megoldásairól, de jutott bőven idő a disztribútorok közötti tapasztalatcserére is. 

A második nap zárásaként a régió kiemelkedő eredményeit felmutató disztribútorainak díjazására is sor került. Az Aspectis a Milestone Care Plus szolgáltatás értékesítésén elért kimagasló növekedésért részesült díjazásban. Borislava Kenarova – régiónk értékesítési vezetője – külön kiemelte, hogy a 242 százalékos év/év alapú növekedés azt is mutatja, hogy a partnerek és a végfelhasználók rendkívül elkötelezettek a világ vezető VMS szoftvere iránt. Ehhez nagyban hozzájárul az a tény is, hogy az XProtect esetében a szoftverkövetés valódi értéket képvisel: a felhasználók évente három alkalommal élvezhetik a szoftver új funkcióit és az aktuális trendeknek megfelelő kiberbiztonsági fejlesztéseket.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy nagyon hasznos rendezvényen vettünk részt, melyen betekintést kaptunk a világ immár 10. éve piacvezető VMS gyártójának mindennapi életébe.

Kalcsó Attila, Aspectis Kft.

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet