Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

NKE – szakmai partnertalálkozó

NKE – szakmai partnertalálkozó

MÖR Tanszék – új oktatók és képzési tematikák Dr. Christián László tanszékvezető, egyetemi docens a találkozó kezdetekor köszönetét fejezte ki a kollégák és hallgatók nevében, – a megjelent cégek képviselőinek és szakembereknek – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszék és a biztonság szakirány támogatásáért 

A találkozóra azokat a szakmai partnereket hívták meg, akik felajánlották vendégoktatói-, szakdolgozat-konzulensi közreműködésüket. A találkozó célja a MÖR Tanszék új oktatóinak bemutatása, valamint a jelenlegi szemeszter (2018/2019. 2. félév) képzési tematikáinak ismertetése a partnercégek képviselőinek, vendégelőadók bevonásának egyeztetése céljából.

Dr. Christián László reményét fejezte ki, hogy a találkozóval még szorosabbá tehetik az eddigi sikeres szakmai együttműködést, és bemutatta a tanszék oktatóit: dr. Rottler Violetta (r. őrnagy, tanársegéd); Dr. Bartóki-Gönczy Balázs (PhD adjunktus); Dr. Tiszolczi Balázs Gergely (PhD tanársegéd); Dr. Szabó Csaba (r. őrnagy PhD tanársegéd); dr. Kovács Sándor (r. ezredes, c. főiskolai docens, szaktanár); Tóth Levente (szaktanár); Kardos Pál szaktanár – akik röviden beszéltek az oktatói szakterületükről.

A rendezvény záró részében a meghívottak részéről néhány cég képvelője beszélt a tanszék volt hallgatóiról, akik immár a cégek alkalmazásában állnak. Általános véleményük szerint magas színvonalú a cégeknél végzett munkájuk, tudásuk és aktivitásuk. Kifejtették, hogy nyári szünetben is szívesen foglakoztatnák diákmunkára a tanszék hallgatóit és továbbra is várják a tanszék végzőseit, hogy tudásukkal bekapcsolódjanak a biztonsági munka világába.

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet