Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

A Szakma Legjobbjai 2014 – Díjnyerteseink

A Szak­ma Leg­jobb­jai – eredményhirdetés és díjátadás

 

Az Év Biztonságvédelmi Szakembere 2014

Kovács Tim

GE Global Growth Organization,
Közép-Kelet Európai Regionális Biztonsági Igazgató


A GE Lighting Tungsram Rt. vagyonvédelmi Igazgatóságához 1999-ben csatlakozott, először az európai szervezet beléptető- és kamerarendszereinek kiépítésében vett részt a háttérfolyamatok kialakítását is ideértve, mint vezető projektmanager a magyarországi és angliai gyárak rendszereinek kiépítésekor, majd 2005-től növekvő felelősséggel és megbízásokkal segítette a magyarországi és az USA-beli vállalatvezetéssel való kapcsolattartást, a globális vállalat biztonsági keretrendszerének megfelelő szabályzatok, feltételek meghonosítását.

2012 óta A GE Hungary Kft. Lighting Vagyonvédelmi Igazgatójaként a fő hangsúlyt a biztonság-tudatosság elmélyítésére helyezte az Európa, Közel-Kelet és afrikai régióban, az irodai és gyártósori dolgozóktól egészen a legfelsőbb vezetésig tartott tematikus felvilágosító rendezvényekkel, előadásokkal. Számos belső vizsgálatban vett részt és külső vizsgálatokban működött együtt hatóságokkal az ellátási lánc biztonságának, a vállalat vagyonának és szellemi tulajdonának védelmében.

2014 októbere óta ugyanezen tevékenysége és felelőssége kiterjed a GE teljes közép-kelet-európai tevékenységére, esetenként más európai szervezetekre. Ebben a funkcióban a General Electric globális biztonsági keretrendszerének teljes vertikumát fedi le.

 

Az Év Testőre 2014

Keresztesi Zsolt


Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia
Igazgató


Eddigi tanulmányai:

 • 1986–1989 Táncsics Mihály Gimnázium – Vác
 • 1996–1998 Magyar Testnevelési Egyetem – Judo oktató
 • 1999–2002 Budapest Műszaki Főiskola – Security Officer – High Level
 • 2001–2004 Vitéz János Pedagógus Kollégium – Esztergom
 • 2006 Önvédelmi oktató
 • 2006 Folda Bodyguard Központ – Mester Bodyguard
 • 2008 Magyar Lövész Szövetség – Lövészeti oktató

Munkái:

 • 2005-től – Őrangyal Net Kft. – Igazgató (magánoktatási központ testőrképzés szervezése)
 • 2008-tól – Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia – Igazgató
 • 2005–2011 Folda Bodyguard Képzési Központ
 • 2011-től – Közép-európai Bodyguard Academy igazgatótanácsának tagja
 • 2012–2013 VIP személyvédelem, Esztergom – Testőr és Biztonsági felelős

 

Biztonságtechnikai Fejlesztő 2014

Intellio Zrt.


A Díjat átvette:
Borsányi Károly marketingvezető


A Detektor Média igyekszik kiemeltebb figyelembe részesíteni a jövőben a hazai fejlesztő vállalkozásokat. E célt szolgálva alapította meg idén a „Biztonságtechnikai Fejlesztő” díjat amit évről évre olyan vállalkozásnak ítél oda, amelyik tartósan, jelentős és eredményes innovációs aktivitással van jelen a piacon. A „Biztonságtechnikai Fejlesztő” díj első díjazottja az Intellio Zrt.

Az idén alakulásának 10 éves évfordulóját ünneplő cég napjainkra a hazai piac egyik legjelentősebb IP-kameragyártó vállalkozásává fejlődött. A vállalkozást 2005-ben öt magyar mérnök alapította, s azóta is 100%-ban magyar tulajdonban van. A termékeik kizárólag saját fejlesztőik és mérnökeik munkái.

Erősségük a fejlett kameraoldali intelligencia. Az IP-piacon jelentős előny, hogy fejlesztőik kivételes gyorsasággal képesek személyre szabott komplex megoldásokat alkotni, amit számtalan intelligens fejlesztésük és széles termékpalettájuk bizonyít. A jelenlegi portfólióba immár 12 megapixel kamera, valamint autofókuszos dóm és csőkivitel változatok is tartoznak, a legkorszerübb funkciókkal felvértezve, mint pl.: a WDR, az iTracking és az iShot. A kameratechnikákat flexibilis, széles körű szolgáltatáskészletet adó és folyamatosan fejlesztett menedzserszoftver szolgálja ki.

Kameráik itthon olyan illusztris épületek védelmét látják el, mint a Várkert Bazár, a Nagyerdei Stadion, a Tüskecsarnok, de fejlesztéseikkel találkozhatunk kereskedelmi egységekben, szállodákban, bankfiókokban, oktatási intézményekben is (Cora, Média Markt, Tesco, Sárvár Spirit Hotel, Corvinus Egyetem stb.) Az utóbbi években külföldi piacokra is sikerrel léptek ki, termékeiket számos országba szállítják. Napjainkra már működnek intellio rendszerek Dél-Afrikában, Indonéziában, de Dubaiban is.

 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet