Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Hatékonyság és kényelem - Egyedülálló együttműködés a Sixt AG és a NetJet Europe között

2011. március 9-én a NetJets Europe, Európa vezető üzleti légitársasága, valamint a Sixt AG, Németország elsőszámú autókölcsönző vállalata egyedülálló együttműködést kötöttek.
A NetJets Europe úton lévő ügyfelei az együttműködésnek köszönhetően már a leszállópálya mellől kivételesen képzett sofőrökkel, exkluzív, első osztályú Sixt limuzin szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A NetJets Owner szolgáltatáson keresztül az ügyfelek egyidejűleg, előre látható fix áron foglalhatják le repülőútjukat és Sixt autójukat. Különleges kiegészítő szolgáltatásként a NetJets Owner ügyfelek Sixt Diamond Card státuszt kapnak, mely további előnyöket jelent a NetJets Owner szolgáltatást igénybevevő ügyfeleknek. Autóbérlés esetén automatikusan 20 százalékos kedvezményt és upgrade lehetőséget kapnak, amely által magasabb kategóriájú autót vehetnek igénybe. Mindezeken felül az együttműködő partnerek első osztályú úgynevezett Sixt Diamond Lounge-okat bocsájtanak a kártyatulajdonosok rendelkezésre, a zavartalan pihenés biztosítása érdekében.

„A NetJets Europe és a Sixt szolgáltatásai tökéletesen kiegészítik egymást, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek.” – nyilatkozta Regine Sixt, a Sixt AG tulajdonosa. „Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető leghatékonyabb utazást biztosítsuk oly módon, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a biztonság és a kényelem terén. A Sixt-tel történő együttműködésnek köszönhetően mindezt már nemcsak a levegőben, hanem a földön is tudjuk garantálni “ – egészítette ki Eric Connor, a NetJets Europe elnök-vezérigazgatója.

A NetJets Europe és a Sixt közös tervei között szerepel a partnerség kibővítése más területekre is, világszínvonalú szállítási megoldásokat kínálva ezáltal egész Európában.
A NetJets Europe partnerei számára a kényelmes és hatékony utazáson túl befektetési lehetőséget is kínál. Ügyfelei a kínált részvényvásárlási lehetőséggel élve meghatározott számú repülési órát vásárolhatnak. A repülőgép részleges tulajdonosaként pedig csökkentett költségekért a gép minden előnyét élvezhetik. Többek között Európán belül bárhonnan bárhová mindössze 10 órával az utazást megelőzően előzetes bejelentkezéssel foglalhatják le repülőútjukat. A NetJets Europe pedig mindenről gondoskodik a repülőgép karbantartásától, a személyzet kiképzésén, és a repülési terven át, a catering és szórakoztató szolgáltatásokig.

„Bár Magyarországon ez a fajta együttműködés még nem igazán nyert teret, mindenesetre a Sixt Magyarország vezetése is örömmel vette az együttműködés megszületését” – mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. „Fontosnak tartjuk, hogy a Sixt márkanév, a világ bármely pontján mindenki számára garanciát jelentsen. Ha van rá mód, hogy ezt a garanciát más szolgáltatásokkal összevonva, azokra kiterjesztve szélesítsük palettánkat, akkor élni kell ezekkel a lehetőségekkel!”- tette hozzá az ügyvezető.

A Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft.-ről
A Sixt márka tulajdonosa a németországi székhelyű Sixt AG, mely több mint 100 országban van jelen. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek igényeit szolgálta ki. Az első iroda a Ferihegyi Repülőtéren nyílt, ekkor a flotta 30 személyautóból állt. Mára ez a szám sokszorosára nőtt: jelenleg közel 300 bérautó áll az ügyfelek rendelkezésére. A gépjárműpark kiváló minőségű, keveset futott Opel, Ford, Renault, Suzuki, Hyundai, Mercedes, BMW, Saab modellekből áll. 2002 januárjában önálló vállalkozássá szerveződött a cég, és azóta Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft. néven működik.
A vállalat 2006-ban Sixt Leasing néven mutatta be tartós bérlet szolgáltatását, melynek keretében a flotta méretére vonatkozó korlátozások nélkül kínálja rugalmas, a magas minőséget a kedvező konstrukciókkal vegyítő, 1 évet meghaladó bérleti szolgáltatásait. A tartós bérlet és a flottakezelési feladatok hatékonyabb ellátására pedig 2007-ben megalapította a Sixt leasing – Wallis Autópark-kezelő Kft.-t, mely mára már több mint 1500 gépkocsit kezel.
A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban és 2010-ben elnyerte a Superbrands díjat, míg tartós bérlet üzletága 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.


2011.03.18 09:14:52   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet