Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A tulajdonos költségei csökkennek a Bosch megbízható mozgásérzékelőinek használatával
AS_BlueLineGen2_ProSeries_56967_03_540x.jpg
Egy termék teljes költségének kiszámításakor minden telepítő tudja,
hogy rejtett költségekkel is számolnia kell.
 
 
A készülék beszerzési árával egyszerűen lehet kalkulálni, de a teljes költségekhez hozzátartoznak a kiinduló beüzemelési és a termék élettartama alatt felmerülő költségek, azaz más néven a “tulajdonlási költségek” is. Ide tartoznak a hibás riasztások és termék-meghibásodások, a munkadíjak és az utazási idő, illetve a hibás riasztások okának kivizsgálási költségei, a hibás termékek cseréjének költségei, stb. – amelyeket mind-mind figyelembe kell venni.

A fenti költségeken túl, az adott termék kapcsán felmerülő problémák miatt a vevőben negatív kép alakulhat ki a termékről. A vevői elégedetlenség a teljes márkára is átterjedhet, amely gátolhatja a jövőbeni vásárlási hajlandóságot.

A Bosch márkanév azonban a vásárlói elégedettség szinonimája.
A Bosch márkáról kialakult kép nagymértékben vevőink több évtizedes pozitív tapasztalatain alapul. Ez a Bosch által szállított összes termék minőségében tükröződik.

A mozgásérzékelők esetében ez azt jelenti, hogy a kiváló észlelési teljesítmény a téves riasztásokkal szembeni legmagasabb szintű immunitással párosul. A Professional Series mozgásérzékelők például a “hatótávolság-adaptációs radarfunkciót” alkalmazzák, amely jelentősen csökkenti a hibás riasztások előfordulását. Az alkalmazott érzékelő adat-fúziós technológiának köszönhetően a rendszer akár hat különböző szenzor adatait is felhasználhatja egyetlen érzékelőben, így egy kifinomult algoritmus segítségével a Professional Series mozgásérzékelő képes a legintelligensebb „riasztás – nem riasztás” döntés meghozatalára.

A Bosch Blue Line és Professional Series mozgásérzékelői egyaránt rengeteg innovatív jellemzőt tartalmaznak.
A különleges, kétdarabos konstrukció könnyedén egybecsúsztatható, és automatikusan a helyére kattan. Nincs szükség csavarokra: a telepítés gyors és könnyű.
A mozgásérzékelők terén a Bosch piacvezető technológiájának előnyeit már rengeteg vevő elismeri és alkalmazza.

“Vízszintes és függőleges mozgásvizsgálatokat végeztünk, lobogó papírlapokat, sőt erős, közvetlen fényforrást is alkalmaztunk”, mondja a svédországi Umeå város műszaki osztályán dolgozó Andreas Forsberg. “Az érzékelők száz százalékos érzékelési biztonsággal, minden szituációban az elvárásainknak megfelelően viselkedtek, a hibás riasztások minimalizálása mellett.” Miután három helyi óvodában az összes érzékelőt Bosch gyártmányúra cserélték, Forsberg úr megállapította:
“A befektetés rendkívül hamar megtérült, és azóta is folyamatosan pénzt takarítunk meg, amelyet oktatási célokra fordíthatunk.”

boschsecurity.hu

2013.04.02 12:25:52   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet