Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Kikerülhetőek az új beléptető kapuk

Tegnap az ígértnek megfelelően felszerelték a négy tesztjelleggel működő metrókaput az M3-as metró Corvin-negyed állomásán.
 


Szombat óta mindenki kipróbálhatja az új beléptetési rendszer első hírnökeit. Az automatikusan működő beléptető kapuk tesztje az elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez nyújt üzemeltetési tapasztalatokat a tesztidőszak idején, ugyanakkor várják az utazóközönség kapukkal kapcsolatos véleményét is.
 


A tesztidőszak alatt továbbra is a most is használatban lévő, papíralapú menetjeggyel vagy bérlettel utazhattok, a jegyeket az eddig megszokott módon kell kezelni, és ugyancsak az eddig megszokott módon ellenőrzik az utazási jogosultságot is. Ez az jelenti, hogy a kapuknak még nincs lényegi szerepe, egyelőre csak kipróbálják őket (több verziót is), és a tapasztalatok alapján eldöntik, melyik felel meg leginkább a célnak.
 


A végleges állapotban az elektronikus kártyák (jövőre) nyitják majd a kapukat, de a teszt ideje alatt nyomógomb segítségével lehet rajtuk átjutni. Aki nem szeretné a kapukat használni, kikerülheti azokat.

VIDGET. Képek: BKK

2013.06.11 15:49:33   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet