Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

IP-kamerák extrém körülményekre

Bemutatta a Schneider Electric két új Pelco IP-kameracsaládját, a Sarix Enhanced Range with SureVision 2.0-t és a Sarix Professional Range-et.

A vállalat IP-portfólióját bővítő új kamerák a gyártó szerint bármilyen megvilágításhoz, alkalmazási területhez és környezethez megfelelnek, így túlmutatnak a piacon jelenleg elérhető megoldásokon.

A továbbfejlesztett kamerák a 2013-ban bevezetendő új, Sarix IP-sorozathoz tartozó több mint 50 modell sorába tartoznak. Előnyük, hogy integrálhatók a Pelco és a jelentősebb külső VMS rendszerekkel a Pelco API révén, illetve egyéb külső szoftverekkel és platformokkal a nyílt ONVIF Profile S szabványnak köszönhetően.

A Sarix Enhanced modell a SureVision 2.0 technológiának köszönhetően a szélsőséges látási viszonyokkal is megbirkózik, továbbá széles dinamikatartománnyal és ellenfényt korrigáló (anti-bloom) technológiával járul hozzá az iparágban elérhető legjobb képminőséghez. A kamerák akár 5 megapixeles felbontással is elérhetők, H.264 tömörítéssel az optimális sávszélesség és tárolási hatékonyság érdekében. Számos beltéri, környezeti illetve vandálbiztos változatban kaphatók, például box- és dómkamera kivitelben.

A Sarix Professional Range termékcsalád nyújtotta széles választékból a vásárlók műszaki igényeiknek megfelelően állíthatják össze a kívánt konfigurációt. A termékcsalád részét képezik a Pelco első IP csőkamerái, továbbá a kültéren használható, IR megvilágítással ellátott mini IP-dómkamerák, akár 5 megapixeles felbontással. A mini dóm- és a csőkamerák automatikusan fókuszáló és remote zoom objektívekkel választhatók, míg a boxkamerák számos szabványos, CS-foglalatú, megapixeles felbontásra képes objektívvel kompatibilisak, és automatikus back fókusszal rendelkeznek.

 

Forrás: Schneider Electric

 

 

2013.09.13 10:54:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet