Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Félti az e-mailjeit? Készítsen gyorsan és könnyen teljes mentést róluk

Ha teljes biztonságban szeretné tudni az e-mailjeit (bár a felhős levelezőrendszereknél azért elég nagy a biztonság), készítsen backupot róluk, például az alábbi ingyenes programmal, amelynek nemrég jelent meg legújabb verziója.

Korábban már szóltunk pár szót a MailStore Home nevű programról, s annak, hogy újra elővesszük, az az oka, hogy immár a 8-as változata is megjelent, további remek tulajdonságokkal.

A programot innen tölthetjük le, majd az exe fájlra kattintva telepíthetjük, de előtte eldönthetjük, hova települjön a program, s itt lehetőség van pendrive-ot is választani, ami azt jelenti, hogy így a majdani archívumot is magunkkal vihetjük.

A program indítása után egy jól áttekinthető felület fogad, ahol az emailek archiválása pontra kattintva kezdhetjük a mentést. Meg kell adnunk természetesen email-fiókunk elérését és persze a hozzá tartozó jelszót is. Az Indítás gombra kattintva elkezdi a program a backup készítését, ami – leveleink számától függően – rövidebb-hosszabb ideig eltarthat, úgyhogy legyünk türelemmel.

Ha végzett a program, jelzi, hogy sikerrel járt-e. Ha igen, akkor a szoftver felületén az archívumban már meg is találjuk leveleinket, és bármelyikre is kattintunk közülük, azonnal megjelenik az üzenet, amelyet akár közvetlenül innen ki is nyomtathatunk.

Az archivált levelek között a program fejlett keresőjével sok szempont szerint kutakodhatunk.

 

Forrás: hvg.hu

2014.02.13 12:33:10   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet