Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Megfizethető áru, ugyanakkor karcsú és kompakt kivitelű kültéri felszerelésre kész kamera az Axis-tól


„A kültéri szerelésre kész kamerák tökéletes kiegészítője az AXIS M11-es sorozat, mely a kiváló képminőséget az egyszerű telepítéssel és a megfizethető árral kínálja a felhasználók számára,” mondja Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis magyarországi disztribútora. „Az IP66-os fix hálózati kamerák széles körben alkalmazhatóak, és ideálisak mind bel- és kültéri, árérzékeny alkalmazásokhoz.”

Köszönhetően a karcsú és kompakt kivitelnek az AXIS M11-es sorozat ideális bel- és kültéri telepítéseknél, ahol a megfigyelést elrettentésként használják. A kamerák támogatják az egyidejűleg több, konfigurálható H.264 és Motion JPEG videofolyamok küldését 30 kép/másodperc képfrissítési sebességgel, teljes felbontás mellett. A Power over Ethernet technológia segítségével egyszerre továbbíthatunk adatot és adhatunk tápfeszültséget a kamerának ugyanazon a kábelen keresztül. A napellenző és a burkolat UV álló polimerből készült. A kamerák képesek -20°C-tól 50°C-ig terjedő hőmérséklet tartományban üzemelni.

A sorozat tagjai az AXIS M1114-E akár 1 megapixeles felbontással és az AXIS M1113-E SVGA 800x600 pixeles felbontással. Az AXIS M1114-E támogatja a HDTV-t, mely megfelel a HDTV 720p szabványnak mind színhűségben, felbontásban, képfrissítési sebességben és a széles képtartományban.

A kamerák 2011 második negyedévétől kaphatók, az Aspectis Kft.-nél.
www.aspectis.hu

2011.05.04 05:57:13   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet