Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Nagyobb biztonság az Eurovíziós Dalfesztiválon Axis hálózati kamerákkal

Lund, 2013. május 7.
Az Eurovíziós Dalfesztivál (ESC) döntőjére látogatók és az előadók biztonságáról az Axis Communications IP videomegfigyelő rendszere gondoskodik a Malmö Arenában.
„Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a Malmö Arena Axis kamerákat választott, hogy e rangos és nemzetközileg elismert esemény biztonságára felügyeljenek” – mondta Ray Mauritsson, az Axis Communications elnök-vezérigazgatója. „Kiemelten fontos a látogatók, művészek és szervezők biztonsága a fesztivál ideje alatt.”
Előre láthatólag az ESC 10 eseményét 100 millió tévénéző és 10 000 látogató nézi majd.
Az ESC szervezői a képminőség és a jelenlévők biztonsága tekintetében igen magas elvárásokat támasztottak a rendszer kialakítása során. A hálózati kamerák HDTV felbontást és a felvételekhez távoli, könnyű internetes hozzáférhetőséget biztosítanak, valamint fontos szempont, hogy fényérzékenységük megfelelő legyen, hogy alacsony megvilágítás és a trükkös fényviszonyok mellett is jó minőségű, színes képet továbbítsanak.
„A projekt során szorosan együttműködtünk az Axisszal, hogy a rendszerünk kialakítása összhangban legyen a nemzetközi követelményekkel” – mondta Peter Narbe, az ESC 2013 biztonsági igazgatója. „Örülök annak a partneri kapcsolatnak, ami kollegáim, köztem és az Axis között kialakult.”
Az ESC a világ legnagyobb szórakoztató programja: a közvetítés Malmöből május 14-én, 16-án és 18-án látható.
 

2013.05.09 08:22:11   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet