Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A szakmai szempontok felül kell, hogy írják a napi, politikai érdekeket / SZVMSZK
 
A szakmai szervezetek nélkül nem képzelhető el egy, a problémákra hatékony válaszokat adni képes kormányprogram megírása. A szakmai kamarák bevonása egyszerre érdeke a politikának és hasznos a szakmai szervezeteknek.
 
A Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének 2010. évi első munkaértekezletén az érdekvédelmi szervezetek közbeszerzési tudnivalóiról, a szakmákat érintő jogszabályokról, a cégminősítések fontosságáról, a kamarák fegyelmi gyakorlatairól, valamint a szakmai kamarák kommunikációs és média-megjelenési lehetőségeiről egyeztettek egymással a szervezetek vezetői.
A programsorozatot Német Ferenc, a Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének soros elnöke nyitotta meg, aki hangsúlyozta: „a kamarák együttműködésének eredményei már ma is láthatóak, hiszen a válságból kivezető út csak szakmai szempontok mentén képzelhető el.” Azonban az elnök véleménye szerint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához hasonlóan az áprilisi választásokat követően megírandó kormányprogramba a szakmai szervezeteknek is tollat kell ragadniuk. Többek között a szakmai szervezetek vezetői erről is egyeztettek, Dr. Vereczkey Zoltánnal, az MKIK alelnökével.
 
Budapest, 2010. február 26.
SZVMSZK
 
2010.02.26 10:59:58   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet